Wednesday, October 26, 2011

life aku yang...?


aku takot sangat psl mase depan aku
eh cam jauh sgt pikir..jap2 before masuk mase depan aku nak cakap aku takot sgt ngan gaye life aku sekarang ni
nak kate terok sangat..hmm xlah gak
nak kate skema sangat..hmm pon tak
nak kate pemalas sangat..hmm maybe?

tiap2 ari aku rase aku rushing..tido pon bile dah ngantok je
bangun pon sebab terpakse
bile je aku nak ade tido yg nyaman??
bangun bile rase dah segar bugar??
nak dapat mimpi yang bez2??

ni tiap kali bunyi alarm hp..aku akan cakap..lg 5 minit la..last2
hambik ko stgah jam dah
tapi x pernah lagi la dtg class lambat..
juz x sempat nak breakfast la =(

nak dekat 2 weex aku tido x cukup...
bangun mate bengkak je...
mane x nyer aku tido kadang2 lepas subuh..and paling awal pon pukul 3 pagi
kelas pukul 11.30 pon aku rase cam kelas stat kul 8
malas tol nak bangun..haihhh

makan pon satu hal gak
da kate tido lepas subuh..kompem2 bangun lepas zuhur kan??xpaon tgh ari
giler terok la perangai

cyess aku rase ari ni plg terok dlm sejarah idup aku
bangun2 sedar2 da kul 2.30 petang??!!
da bangun time camtu kompem lunch ngan breakfast aku mesT la da termiss..
shit tol! aku nak tempe sambal!!(ni lauk tgh ari fevret aku)..da 2 weex gak aku x makan weyh =(

part paling malu..penah sedare mara aku dtg umah aku pagi2
and aku x sedar (pasal tido la)
sedar pon mak aku kejutkan...
haihh malu kot time nak salam tu..dorang pon pandang aku pelik je
len kali aku nak wat rule la..
sedare mare datang bukan kne kol mak aku je..mesej gak aku dulu!
hahaha


aku tido lambat pon bukan buat bukan2..assignment kot..assignment!!
and kadang diselitkan dgn elemen2 hiburan..facebooking..blogging..and youtubing?(youtube la)

ok sok kelas 8.30..
sekarang pukul 1.10..and aku x tido lagi.....

arghhh stresss la..aku nak tido and makan yg ckup!!


muke terpakse bangun awal coz de pogram bersukeria bersama angkasawan negare



p/s: entry pasal tido je da membebel pnjg


Sunday, October 16, 2011

matluthfi90

aku xtaw la aku ni da outdated ke hape
tapi de malam ni..aku xley tido..coz soknyer aku kelas lambat
and memandangkan Uitm ni murah hati
wireless gile laju kat bilik aku
aku pon syiokla layan youtube
pastu tah camne aku ley jupe lak video ni
cyes weyy sape mamat ni??
asal da banyak video die kat youtube??
ramai lak view sampai beribu raban??

cube hangpa suma tgk video ni

.. video

ahaaa tu antara video die la
banyak lagi kot die wat
so hangpa suma taw or kenai sapa matluthfi ni??
sapa dia weh??ha??ha??
tapi syok gak la tgk video2 die
hahaha

tapi warning aku jangan tengok banyak2 kali
pasni kompem korang rase nak lempang mamat ni yg bajet cute

ok sekian~~




Thursday, October 13, 2011

ushhh style


aku suke tengok minah ni..rambut die..style die..lagu die pon bez..yang paling bez die cool~~
kalau aku jalan mane2 and bile aku nampak orang2 camni mesti aku akan toleh or pandang banyak kali
tak kisah la laki ke perempuan
bukan aku pandang sebab die hensem or cantik ke
takat cantik or hensem da bersepah sangat
aku suke tgk rambut ala2 camni..lawa seyh..kan??kan??

ko ade??

Monday, October 10, 2011

random

foto2 dibawah ini diambil secara rawak
mase,tempat,orang semuanyer berbeza2
motif gamba2 ni xde hanya mengisi masa lapang
semua ni lebih kepada aku jalan2 aku nampak aku tangkap
atau semate2 ade muke aku kat situ and entah bile gambar tu diambil pon aku xtaw
ok sila buang masa anda melihat foto2 ini =)





























habis dah habis dah



mood time ni: borink and malas