Friday, June 10, 2011

SJ M



actually dulu aku xde la minat sgt ngan super juni
or M ni or su
per junior ni
tapi ntah camne sejak aku roomate ngan dua org kaki korea ni aku pon terjebak same
cyes aku cakap bile ko stat je tgk video clip dorg and kebetulan laptop aku time tu rosak
so aku xde bende lain nak tgk kat laptop member aku tu
terpakse la ak tgk video clip dorg
dari tgk saje2 tibe2 cam nak tgk ari2
x caye???
cube korg try tgk video dorg selame 3 ari..mesT pastu korg akn tgk lagi
tapi klu tgk je xkenal xbez la..kena la kenal ahli2 grup die sket

ok2 balik pade cite asl
pade 28 mei ari
tu
tah camne aku ley nekad lak nak tgk cnce
rt dorg
actually bnde ni da plan awl sejak before exam final lagi
siap register tah hape la
and tibe la malam before 28 mei tu
aku mmg decide xnak g..coz banyak sgt masalah
transport la...and concert tu malam and dekat putrajaya
aku nak balik camne??kan??kan??

and mmg ak da sah2 xnak g
skali roomate aku yg suju addicted (nad) tu offer la tmpat tggl
transport sume and ak lag sorg roomate(ain) pon nak g
nak xnak aku terpakse la g
coz org da beriye2 offer
and ak pon nak tgk gak dorg dekat
hensem sgt ke..putih sgt ke..bez sgt ke??
and yg penting ak nk tgk khu hyun dekat2

so stat la ari sabtu tu bersamaan 28 mei 2011


time ni baru pukul 4..tapi org da berebut nak duk depan
and cine melayu same je rmi
and ci...ne... kat situ cyes xde manners
sian kwn ak nak mati kne himpit xdpt nafas...urghh


ni la ain..yang hampir mati kne himpit..hahaha sian ain


ni plak nadia (suju addicted) haha...tanx nad coz bg tmpat perlindungan
kenderaan...sian ayah ko kne amik malam2..huhu

ok time ni dorg dah nak kelua
cyes sesak giler rmi org
ngan bau peluh2 dorg lagi...and byk kali kot ak nak muntah
tp cncert free nyer psl..tahan je la


ok dorg dah kua pas berjam2 gak ak tggu..huhu
patot 8 org tp dong hae ngan siwon xdtg..haihhhh


aku kire bernasib baik gak la coz dpt duk depan
tapi stil kurg clear coz rmi sgt org depan ak and sume angkat camera
camne nak tgk clear??
haihhh

cncert ni abiz agk lewat gak la kul 12
and lepastu de band hujan
tapi suju blah je sume pon blah
sian hujan xde sape tgk dorg perform..huhuu
tapi cyes peluh cam haram..haihhhh
pasni tobat la xnak ak g lg..penat..haus..lapar
bayangkan ak nak bernafas terpakse mendongak kat langit
coz mmg sesak gile


video

video ni ak da edit tp k la stil ley npk
ni lagu dorg yg xtaw la latest ke x tp bez
"super girl"

k dah bye